CSR

Bättre tillsammans.

Resultaten blir bättre när vi arbetar tillsammans. Det gäller både för hustillverkning och samhället i stort. Därför stöttar vi lokala och nationella arrangemang, utbildningar och kulturinsatser, där idrott, inspiration och gemenskap står i fokus. Vårt CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) är en viktig del i vår strävan mot en större social hållbarhet här i Eksjö där vi finns rotade och i hela Sverige där vi verkar.

orientering csr em italien webb

Några av våra initiativ.

arrow right
tracentrum

Träcentrum visar vägen till arbetslivet.

Varje år välkomnar vi praktikanter från utbildningen Industriellt hus byggande på Träcentrum. Utbildningen varvar SFI-studier (Svenska för invandrare) med praktiskt arbete i våra husfabriker. Många av dem fortsätter sedan sin karriär hos oss. Samarbetet med Träcentrum i Nässjö sträcker sig flera år tillbaka och är en viktig del i vårt engagemang för ett inkluderande samhälle.

5 500 nya hockeyfans.

Med initiativet min första HV-match får barn och ungdomar, som av ekonomiska, sociala eller kulturella skäl inte har möjlighet att gå på hockey en chans att få uppleva sin första HV-match.

Min första HV-match →

min forsta hv match emblem

Barncancerfonden och Team Rynkeby.

Vi stöttar Barncancerfonden på olika sätt, bland annat genom Team Rynkeby. Vi skänker även ett bidrag för varje svar på vår årliga kundenkät. Under 2022 blev det en summa av 30 000 kronor.

tr jonkoping logo 2lines
csr hero

Team Eksjöhus inspirerar till aktivitet och rörelse.

Sedan våren 2021 är vi teamägare för skidlaget Team Eksjöhus, med målet att bli ett av världens bästa långloppslag. Men framför allt vill vi bidra till att bygga förebilder som inspirera fler till aktivitet och rörelse.

Team Eksjöhus →: CSR

NYHETER

Det senaste från LindholmsGruppen

Se alla nyheter →