Eksjöhus har Sveriges nöjdaste kunder 2022

Publicerat:

interview copy 01 00 10 31 23

Ett oroligt ekonomiskt läge kan få vem som helst att tveka inför drömmen att bygga ett nytt hus. Trots oron märker vi på Eksjöhus att många ändå väljer att investera i sitt drömboende just nu. Här är 3 trygga argument för att våga bygga nytt med Eksjöhus.

Att välja en hustillverkare du känner dig trygg med är kanske det viktigaste valet du gör som husköpare. Det blir extra viktigt i tider som präglas av en ekonomisk oro. Många av de som väljer att bygga hus just nu väljer Eksjöhus, vilket gör oss väldigt stolta. En stor anledning är förstås våra fina husmodeller, men vi vill också tro att vår filosofi kring det där med att bygga hus spelar en viktig roll i valet av oss som partner i husresan.

1. Vi är familjeföretaget som bygger för nästa generation

Ett nytt hus av hög kvalitet ger dig ett underhållsfritt och bekvämt boende i många, långa år. När du väl beslutat dig för att bygga ditt drömhus gäller det därför att välja en trygg och stabil hustillverkare som bygger med kvalitet.

Familjen Lindholm – Eksjöhus ägare – har byggt hus i över 80 år och Eksjöhus drivs just nu av fjärde generationen Lindholm. På Eksjöhus bygger vi därför inte bara för våra kunder, vi bygger också för att nästa generation Lindholm ska få möjlighet att föra hustraditionen vidare. Då vill det till att bygga med kvalitet, vilket märks i våra hus. Få reklamationer och få fel gör att många känner sig extra trygga med Eksjöhus. Kanske är det en av anledningarna till att vi 2022 blev vi Sveriges mest rekommenderade hustillverkare.

2. Vi har haft Sveriges nöjdaste huskunder – 4 år i rad

Sedan fyra år tillbaka deltar vi i Sveriges största kundundersökning bland småhusköpare. Och för fjärde året i rad är vi topp-två när kunderna själva får sätta betyg. Vi är väldigt stolta över att ha Sveriges nöjdaste huskunder 2022, något vi också hade 2020. Åren 2019 och 2021 kom på en andraplats i undersökningen. Vad det kan bero på? Vi vill tro att det är ett resultat av vår långa erfarenhet och vårt fokus på att alla som bygger med oss ska få en trygg och säker husresa – från ritning till färdigt hus.

nki epostsignatur 2023 3

3. Och vi har haft Sveriges högsta kreditbetyg – 27 år i rad

Ett av de största orosmomenten bland småhusköpare är att hustillverkaren ska gå i konkurs. Det är en oro vi vill råda bot på. Vi är nämligen ett av ytterst få företag i Sverige med utmärkelsen Trippel-AAA Diamant. Det innebär att vi haft det högsta kreditbetyget som överhuvudtaget är möjligt – varje år sedan 1996. Det gör oss till medlem i en exklusiv skara. Bara ett fåtal svenska företag har lyckats med samma bedrift (0,4 promille för att vara exakt).

AAA 2023 eksjohus

Är du nyfiken på hur det går till att bygga ett nytt hus? I bygga hus-guiden går vi igenom processen, steg för steg, då att du vet vad som väntar. Läs den här!

LÄS MER

Fler nyheter från LindholmsGruppen

Se alla nyheter →