”Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder våra anställda och våra kunder en arbetsplats och en kundupplevelse präglade av äkta omsorg och hög kvalitet.”

OSKAR LINDHOLM, vd, LindholmsGruppen

background himmel reglar

Våra bolag

Ett större ansvar ger oss större möjligheter.

I vår koncern ryms hela kedjan, från råvara till färdig bostad. Samtliga bolag finns alla inom en radie av 4 mil från vårt huvudkontor i Eksjö och är djupt rotade i närområdet, precis som familjen Lindholm. Detta är ett sätt för oss att säkerställa våra krav på kvalitet och långsiktighet. Samtidigt är det en affärsmodell som ger oss bättre förutsättningar att nå våra övergripande affärs- och hållbarhetsmål.

Grundat 1941

LindholmsGruppen AB

LindholmsGruppen ägs av familjen Lindholm och omfattar fem dotterbolag. Moderbolaget har 14 anställda, vars ansvarsområde innefattar ägarstyrda frågor såsom IT, Ekonomi, HR och Maskinservice.

Läs mer LindholmsGruppen →

lindholmsgruppen transparent

1972

Eksjöhus AB

En av Sveriges största småhustillverkaren med knappt tio procent av den svenska marknaden. Eksjöhus AB Bildades ur moderbolaget Eksjö Industri AB år 1972 och tog därmed över småhustillverkningen som startade 1944.

Läs mer Eksjöhus AB →

eksjohus logo

1961

Eksjö Industri AB

Ett av södra Sveriges största sågverk och förädlare av virke och trävaror. Invigdes 1967 och tog moderbolagets namn Eksjö Industri AB år 1972.

Läs mer Eksjö Industri AB →

eksjoindustri logo

2017

Eksjöhus Modulbygg AB

Tillverkar moduler för lägenheter, rad- och kedjehus med hög färdigställandegrad. Tillverkningen sker i industriell skala med främst hyres- bostadsrättsföreningar som slutkunder. Ett av koncernens nyaste bolag, bildat 2017.

Läs mer Eksjöhus Modulbygg AB →

eksjohus modulbygg

2017

Eksjöhus Bostad AB

Utvecklar, köper och säljer fastigheter över hela Sverige. Eksjöhus Bostad AB fungerar som främsta försäljningskanal för Eksjöhus Modulbygg AB. Ett av koncernens nyaste bolag, bildat 2017.

Läs mer Eksjöhus Bostad AB →

eksjohusbostad logo

KONTAKTA OSS

Behöver du komma i kontakt med
någon på LindholmsGruppen?

Har du en fråga eller behöver du komma i kontakt med någon av våra medarbetare? Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

lindholmsgruppen transparent

LindholmsGruppen AB
Org.nr: 556490-2376
Box 255
575 23 Eksjö

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.